18 apr, 08:00–09:00

Hur når du framgång i din strategi för varumärken och domännamn?

Har du någonsin undrat hur du ska tänka vid lansering av ett nytt varumärke, eller vad som är viktigt att veta när du går in på en ny marknad? Vet du hur du ska tackla de juridiska och digitala hinder som ofta uppkommer i en lanseringsprocess? Om inte, kom då till Goto 10, Portsgroup bjuder på frukost från 7.30.

Ports Groups Viktor Johansson kommer under detta frukostseminarium att tala om hur du säkrar ditt varumärke och digitala tillgångar vid en lansering. Vi belyser de vanligaste fallgroparna – och hur du undviker dem.

Ports Group skyddar era varumärken juridiskt, digitalt och globalt.
Ports Group är din helhetspartner för aktivt globalt skydd av varumärken och domännamn. Ports Group sköter hela kedjan; från strategiformulering, registrering och säker förvaltning; till tekniska tjänster, löpande rådgivning och bevakning av era rättigheter. Vi jobbar idag med allt från klassiska svenska bolag som SSAB, Folksam och Gunnebo, till unga, digitala bolag som Spotify och Mr Green.

Upplägg

07.30-08.00 Portsgroup bjuder på frukost
08.00-08.45 Presentation
08.45-09.00 Avslut

 

Detta event spelades in och går att titta på i efterhand på vår Youtube-kanal,

https://www.youtube.com/watch?v=1cm5RcUrrfA

Kontakt

Liza Engström
liza.engstrom@portsgroup.com

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Ports Group
    Logo Ports Group

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.