Vuxna arbetar vid sina datorer på Goto10.

Goto 10 Stockholm

Vill du byta arbetsmiljö eller få inspiration till nya idéer? Kom och nätverka, delta i ett event eller lär dig något nytt!

Kommande event i Stockholm

Goto 10 är en mötesplats för kunskap och idéer om internet och digitalisering. Nedan hittar du aktuella event som du kan delta i – utan kostnad.

Vårt utbud

  • Konstnadsfri arbetslounge med öppet wifi.
  • Tre fullt utrustade eventlokaler med plats för upp till 99 personer.
  • Bokningsbart poddbås.
  • Tillgång till 3D-skrivare.
  • Tillgång till telefonbås.
  • Rullstolsanpassad lokal.
  • Kafé med frukost, lunch, fika, mikrovågsugn och catering.
  • Nyhetsbrev med uppdateringar om aktuella event.
Bli medlem nu
Händer på medlemsautomat vid entrén på Goto 10

Corona: Detta gäller på Goto 10

Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta allmänna råd för att minska spridningen av covid-19. Vi har tills vidare fortsatt öppet i vår arbetslounge, men det får vara max 15 personer i lokalen samtidigt. Poddbåset är stängt. Alla event sker digitalt. Läs mer om våra riktlinjer för corona.

Hitta till Goto 10 Stockholm

Därför ska du bli medlem

Som medlem är du med och skapar Goto 10. Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Gör som över 11 000 andra och bli medlem nu!

Foto på människor på Goto 10 fotad genom en glasruta

Medlemmar får mer

Mer än en vanlig arbetsplats. Schysst miljö med arbetslounge, telefonbås och utrymme för att nätverka med kreativa kollegor.

Delta i ett event

Som medlem på Goto 10 får du fri tillgång till alla event och medskapar utbudet av event som alla får möjlighet att delta i.

Två personer spelar in podd

Spela in din egen podd

Passa på att göra din röst hörd genom att spela in din egen podd. Boka vårt poddbås och få tillgång till ljudisolerad miljö och utrustning – utan kostnad.

Personer som sitter och jobbar i kontorsmiljö.

Hyr en kontorsplats

Du som har en innovativ internetidé kan få hyra fasta eller aktivitetsbaserade kontorsplatser på andra våningen vid Hammarby Kaj 10D i Stockholm.

SWAJ Krubb & Kafé

Fikasugen? Inga problem. På SWAJ Krubb & Kafé kan du köpa lunch när du jobbar i loungen eller beställa mackor till ditt event.