Tre personer sitter i ett poddbås på Goto 10 och poddar

Podda hos Goto 10

Vill du testa att skapa din egen podd eller är du en rutinerad poddare som behöver en plats att spela in på? Hos Goto 10 får du tillgång till en ljudisolerad studio komplett med inspelningsutrustning.

Två grindar och en robot vid ingången till start- och mötesplatsen Goto 10

Bli medlem och boka nu

För att kunna boka tid för poddinspelning måste du vara medlem. Läs mer om hur du blir medlem på Goto 10.

Som medlem i Goto 10 kan du helt kostnadsfritt spela in din egen podd. Du bokar bara tid i Malmö, Linköping eller Stockholm och får tillgång till både utrustning och ljudisolerad studio. Det enda du behöver ta med själv är ett SD-kort att spara materialet på, och dina egna idéer. När du är klar med inspelningen blir vi glada om du använder vår jingel i podden så att fler får höra om oss!

.wav (3.5MB)

Ladda hem

Är det första gången du poddar? Här finns också en samling grymma tips som hjälper dig att komma igång, få din podd att låta så bra som möjligt och dessutom publiceras.

Hur gör jag?

I Stockholm har vi ett mindre poddbås med plats för fyra personer, medan det i Malmö och Linköping är ett större rum. På båda platserna är studion utrustad med allt som behövs; mikrofoner, sladdar och inspelningsapparat. 

Du bokar enkelt via den här sidan, och kan använda poddstudion max tre timmar åt gången. I bokningen ingår automatiskt 30 minuters förberedelsetid.

Du kan bara boka tid för att podda under ordinarie öppettider. Spelar du in på eftermiddagen, tänk på att avsluta din podd i god tid före stängning.

Att tänka på

Kom ihåg att ta med ett eget SD-kort (vanligt SD-kort, ej micro) för att spara dina inspelningar. Du kan också välja att spela in direkt mot en dator, men behöver då koppla inspelningsapparaten till datorn med en mini-USB-kabel. Du måste givetvis också ha rätt kontakt på kabelns andra ände för att passa i din dator, och ett program på datorn som spelar in ljud.

Det finns ingen möjlighet att få teknisk support på plats, så du behöver själv ha de förkunskaper som behövs. Men oroa dig inte – det finns massor av kunskap att hitta för dig som vill komma igång.

Lycka till!

Tillgänglig utrustning för poddinspelning

  • Zoom H6 med 4 mikrofoningångar
  • 3 mikrofoner
  • 4 mikrofonstativ med puffskydd
  • Kom ihåg att ta med eget SD-kort (vanligt SD-kort, ej micro)!