En talare som står framför en publik i Gradängen på Goto 10 Stockholm.

Håll event på Goto 10

Goto 10 är en medskapad mötesplats där du som medlem är välkommen att hålla ditt eget event. Du kan hålla träffar, workshops eller föreläsningar för både små och stora grupper.

Det är lätt att hålla event på Goto 10! Du kan hålla event hos oss utan kostnad så länge ditt event bidrar till att fler vill, kan och vågar använda internet.

Lokaler

Du kan hålla event i våra lokaler i Linköping, Malmö eller Stockholm. Från de flesta av våra lokaler kan du även livesända ditt event – på så sätt kan fler deltagare vara med. Du hittar mer information om de olika lokalerna här.

Eventvärdar

Du är inte ensam! När du bokar ett event hos oss får du tillgång till eventvärdar som hjälper till under hela eventet. De är på plats från 30 minuter innan eventet börjar till 30 minuter efter eventet slutar. De öppnar och stänger lokalen och de kan hjälpa till med att välkomna gäster, viss ommöblering, teknisk utrustning och att starta live-stream. Tänk på att komma i tid så att du hinner snacka ihop dig med eventvärden!

Inbjudan och spridning

Ditt event kommer synas i eventkalendern på vår webbplats. Om du skickar in ditt event innan den 25:e i månaden så får du en plats i nyhetsbrevet som vi skickar ut i början av nästkommande månad. Utöver detta är det du som arrangör som ansvar för att sprida ditt event för att locka deltagare. Här får du tips på hur du når ut med ditt event.

Teknisk utrustning

Du behöver ha med dig egen dator. Annan teknisk utrustning finns på plats och du får hjälp av eventvärdarna med att använda den.

Mat och dryck

Vill du bjuda på mat och dryck ansvarar du för att beställa det själv.

Så skapar du ett event hos oss

Du skapar ett event genom att fylla i formuläret Skapa event. Underlaget i formuläret används för att informera andra medlemmar om ditt event i eventkalendern. Du behöver lägga in en tydlig beskrivning av ditt event, målgrupp och en fin bild när du skapar ditt event.

Deltagare som anmäler sig till eventet får ett bekräftelsemejl samt ett påminnelsemejl två dagar före eventet. Du kan se en lista på deltagare som anmält sig till ditt event när du loggar in.

Tänk på att:

 • Eventet måste vara kostnadsfritt och öppet för alla att delta i
 • Ämnet måste ha en koppling till digitalisering, internet eller entreprenörskap
 • Eventet ska vara värdeskapande för deltagarna – det får alltså inte vara ett sälj-event
 • Följa våra medlemsvillkor och uppförandekod

En plats för att dela kunskap

Sedan starten har Goto 10:s medlemmar anordnat över tusen event om allt från digitala möten, spelfester, kodkurser för barn till event om artificiell intelligens och kryptovalutor. Andra har byggt robotar, samtalat om digitalisering i småföretag, utbildat i virtual reality, VR, och ordnat hackaton.

Steg för steg-guide för att skapa ditt event i formuläret

 • Börja med att välja plats (Linköping, Malmö eller Stockholm) för ditt event. Sedan väljer du lokal, och om du vill att det ska livesändas.
 • Ange datum och tid för ditt event. Markera i kalendervyn det datum och den tid du vill starta, dra sen muspekaren ner till sluttiden för ditt event.
 • För event som sker under vardagar behöver vi din bokning minst två veckor i förväg och för helger minst tre veckor i förväg.
 • Skriv in rubrik, ingress och beskrivning av ditt event och ämnet.
 • Lägg till en intresseväckande bild som syns när eventet delas i sociala medier.
 • Lägg in kontaktinformation till den person som besökare kan höra av sig till med frågor.
 • Ladda gärna upp ditt företag eller din organisations logga. Loggan syns sedan på sidan för ditt event.

Har du frågor eller andra funderingar? Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för dig och ditt event.

Välkommen att medskapa Goto 10!

Våra eventlokaler