Publik vid event på Goto10. Två kvinnor i publiken fotograferar scenen med varsin mobiltelefon.

Håll event på Goto 10

Goto 10 är en medskapad mötesplats där du som medlem är välkommen att hålla ditt eget event. Du kan hålla träffar, workshops eller föreläsningar för både små och stora grupper.

Sedan starten har Goto 10:s medlemmar anordnat över tusen event om allt från digitala möten, spelfester, kodkurser för barn till event om artificiell intelligens och kryptovalutor. Andra har byggt robotar, samtalat om digitalisering i småföretag, utbildat i virtual reality, VR, och ordnat hackaton.

En plats för att dela kunskap

Du kan alltså hålla event hos oss utan kostnad så länge ditt event bidrar till att fler vill, kan och vågar använda internet. Det är bara fantasin som sätter gränser!

Du kan hålla ditt event i våra lokaler i Linköping, Malmö eller Stockholm. Du kan även få hjälp att livesända ditt event så att deltagare kan vara med var de än befinner sig. Vill du hålla ett helt digitalt event är du välkommen att kontakta oss via mejl så hjälper vi dig.

Så skapar du ett event hos oss

Du skapar ett event genom att fylla i formuläret Skapa event. Underlaget i formuläret används för att informera andra medlemmar om ditt event i eventkalendern.

Du behöver lägga in en tydlig beskrivning av ditt event, målgrupp och en fin bild att bifoga när du skapar ditt event. Tänk på att du själv ansvarar för att marknadsföra och bjuda in till ditt event.

Steg för steg-guide för att skapa ditt event

  • Börja med att välja plats (Linköping, Malmö eller Stockholm) för ditt event. Sedan väljer du lokal, och om du vill att det ska livesändas.
  • Ange datum och tid för ditt event. Markera i kalendervyn det datum och den tid du vill starta, dra sen muspekaren ner till sluttiden för ditt event.
  • För event som sker under vardagar behöver vi din bokning minst två veckor i förväg och för helger minst tre veckor i förväg.
  • Skriv in rubrik, ingress och beskrivning av ditt event och ämnet.
  • Lägg till en intresseväckande bild som syns när eventet delas i sociala medier.
  • Lägg in kontaktinformation till den person som besökare kan höra av sig till med frågor.
  • Ladda gärna upp ditt företag eller din organisations logga. Loggan syns sedan på sidan för ditt event.

Har du frågor eller andra funderingar? Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för dig och ditt event.

Välkommen att medskapa Goto 10!

Tänk på det här innan du skapar ditt event

Eftersom Goto 10 subventionerar alla event är grundvillkoret att ditt event ska bidra till att sprida kunskap. Följande kriterier ska vara uppfyllda för att hålla event på Goto 10:

  • Du är medlem på Goto 10.
  • Innehållet i ditt event bidrar på något sätt till att fler vill, kan och vågar använda internet.
  • Ditt event är öppet för alla och gratis att delta i.

Du behöver också ha läst igenom och godkänt våra medlemsvillkor och vår uppförandekod för att hålla ett event hos oss.