Bli medlem och få mer

Goto 10 är en mötesplats för oss som älskar internet, lärande och innovation.

Som medlem är du med och skapar innehållet på Goto 10 varje dag. Spela in en podd, testa 3D-skrivare eller dela med dig av din kunskap genom att hålla ett event – helt utan kostnad.

Detta får du som medlem:

  • Tillgång till våra arbetslounger med wifi i Stockholm, Malmö och Linköping.
  • Möjlighet att hålla egna event i våra eventlokaler eller online.
  • Möjlighet att spela in din egen podd i våra poddbås.
  • Möjlighet att testa 3D-skrivare.
  • Rullstolsanpassade lokaler.
  • Mikrovågsugn och kafé.
  • Nyhetsbrev med uppdateringar om aktuella event.

Söker du en alternativ arbetsplats? På Goto 10 får du tillgång till en härlig arbetsplats som samtidigt är en unik mötesplats för människor med idéer. Passa på att inspireras och lära dig något nytt genom att gå på event eller varför inte hålla ett eget i våra lokaler? Du kan också få hjälp av våra eventvärdar med att spela in och livesända.

Alla är välkomna att bli medlemmar i Goto 10. Det enda villkoret är att du är över 18 år. Medlemskapet är kostnadsfritt och ger dig bland annat fri tillgång till våra öppna arbetslounger i Stockholm, Malmö och Linköping. Gör som över 30 000 andra och bli medlem i Goto 10 nu!

Vi är ett helt gäng från mitt företag som sitter här eftersom vi inte har något kontor. Jag gillar Goto 10 för att det är ett chill ställe med utsikt över kanalen och det är trevlig personal som gärna hjälper till med det man behöver.

Anthony Bassey
Anthony är en regelbunden besökare på Goto 10 Stockholm.

Det är superbra. Jag pluggar till frontend-utvecklare på Technigo och hittade hit när jag var ute och promenerade. Nu kommer jag hit ganska ofta. Det är en inspirerande miljö där man kan fokusera på det man har att göra.

Sabina van de Schaaf de Maré
Sabina gillar särskilt upplägget med olika platser för möten och att det är inte för stort.

Så gör du för att bli medlem

Du kan bli medlem direkt genom att fylla i dina uppgifter online.

När du blir medlem accepterar du att följa våra medlemsvillkor och uppförandekod. Det är några grundläggande regler om att vi behandlar varandra med respekt, och lite andra praktiska detaljer som det är bra att veta när du kommer till oss.

Är du inte medlem men har tänkt att gå på något av våra kostnadsfria fysiska event? Inga problem. Du kan registrera dig direkt på plats i våra medlemsautomater.

Ditt medlemskort är också ditt passerkort till våra arbetslounger. Du hämtar ditt passerkort vid entrén på respektive Goto 10. Aktivera sedan kortet i medlemsautomaten.

Har du frågor eller andra funderingar? Här hittar du svar på vanliga frågor om Goto 10.

Välkommen att medskapa med oss!

Två personer spelar in podd

Podda hos Goto 10

På Goto 10 har du tillgång till komplett poddutrustning och kan spela in i en ljudisolerad miljö.

En 3D-skrivare på en hylla, för utlåning på start- och mötesplatsen Goto 10

Testa 3D-skrivare

Är du nyfiken på vad du kan skapa med en 3D-skrivare eller en laserskärare? Välkommen att testa 3D-skrivare på Goto 10.

Håll event

Goto 10 är en medskapad mötesplats där du kan hålla event, workshops eller föreläsningar för både små och stora grupper.