Fasaden Goto 10, logga i neon

Om oss – Goto 10

Goto 10 är en mötesplats för kunskapsutbyte och innovation som drivs av Internetstiftelsen. Vi vill göra det möjligt för fler att utvecklas, nätverka och dela med sig av sin kunskap om nätet och samhället. Du hittar oss i Stockholm, i Malmö och på nätet.

I mer än 20 år har Internetstiftelsen arbetat för att främja internets utveckling genom olika satsningar. Genom Goto 10 erbjuder vi en kostnadsfri mötesplats för event, meetups, hackatons, arbete och spontana möten för internetrelaterade frågor och idéer. Du får också tillgång till poddbås och möjlighet att ordna ett eget event i fullt utrustade eventlokaler.

Tillsammans skapar vi Goto 10

Det enda som krävs för att du ska kunna använda Goto 10:s tjänster är att du registrerar dig som medlem. Medlemskapet är kostnadsfritt. Idag har vi över 11 000 medlemmar som har spridit kunskap om internetrelaterade frågor genom att nätverka och arrangera över tusen event sedan starten 2017.

Goto 10 är inte bara är en fysisk mötesplats i Stockholm och Malmö, utan du kan både hålla och delta i våra digitala event oavsett var i landet du bor.

Vuxna arbetar vid sina datorer på Goto10.

Bli medlem – få mer

Som medlem på Goto 10 får du arbeta i våra arbetslounger i Stockholm och Malmö utan kostnad. Du får delta på alla våra event, hålla egna event och bli en del av vårt nätverk. Läs mer om medlemskapet.

Goto 10 – nu även i Malmö

Sedan hösten 2020 finns Goto 10 även i Malmö. Staden rankas som en av de 30 bästa i hela Europa när det gäller stöd till nystartade teknikföretag i European Digital City Index. Närheten till flera stora universitet och kontinenten öppnar för spännande idéer att gro genom event och nya nätverk.
Mer om Goto 10 i Malmö.

Få hjälp med logistik, teknik och värdskap

Det är kostnadsfritt för dig att arrangera ett event under förutsättningen att du inte tar betalt för ditt event och det är öppet för alla att delta. Internetstiftelsen står för kostnaden och vi hjälper även till med logistik, teknik och tillhandahåller värdar om du vill. Vill du ha hjälp med ditt digitala event har vi lösningar för det också.
Mer om att hålla event på Goto 10.

Subventionerade kontorsplatser i Stockholm

Som nystartat företag kan du även hyra fasta eller aktivitetsbaserade kontorsplatser på Goto 10. Kontorsplatserna är subventionerade och syftet är att sänka barriärerna för nya idéer och främja internetrelaterade projekt i ett tidigt skede. När du hyr en plats får du tillgång till fräscha lokaler och kringtjänster till ett förmånligt pris 24 timmar om dygnet. Urvalet sker genom ansökningar. Mer om att hyra plats på Goto 10 i Stockholm.

Tillsammans för ett tryggare internet

Varför gör vi på Internetstiftelsen det här? Jo, för att vi är en oberoende och allmännyttig stiftelse som arbetar för att sprida kunskap och verka för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället. Vår vision är att alla i Sverige ska vilja, våga och kunna använda internet. Tillsammans bidrar vi till att främja utvecklingen av internet och internetanvändningen i Sverige. Mer om Internetstiftelsen.

Välkommen att medskapa med oss!