Coworking space

Har du en internetrelaterad idé som du vill utveckla? Goto 10 coworking space främjar projekt i ett tidigt skede som bidrar till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige. Nedan hittar du mer information om våra subventionerade tjänster, hur du ansöker om en plats och om nuvarande Goto 10 coworkers.

Goto 10 coworking space subventioneras av Internetstiftelsen för att främja internetrelaterade projekt i ett tidigt skede. Som Goto 10 coworker får du tillgång till utrymmet och dess tjänster till ett förmånligt pris för att vi vill sänka barriärerna och öka möjligheterna för projekt att komma igång. Därför kan du hyra plats på Goto 10 i upp till två år. Läs mer om våra kontorstjänster här.

Att hyra en kontorstjänst på Goto 10 coworking space är att vara en del av Goto 10. Vi välkomnar en kollaborativ miljö där mötet och utbytet av idéer står i fokus för ökad innovation. Goto 10 coworkers uppmuntras därför att ta tillvara på Goto 10 mötesplats genom att hålla evenemang (exempelvis föreläsningar, workshops, poddinspelning, lansering, nätverkande).

För att ta del av Goto 10:s coworking spaces förmånliga tjänster så ska ditt företag, projekt eller organisation på något vis bidra till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige. Läs mer om hur du ansöker om att bli en Goto 10 coworker här.

Nyfiken på våra coworkers? Lär dig mer om Goto 10 coworkers som huserar hos oss idag!

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.