.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Topp 10 utmaningar och trender inom cybersäkerhet

8 sep 2022, 12:00–13:00 | Arrangör: Knowit

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Cybersäkerhet är mer aktuellt än någonsin. Den tekniska utvecklingen och digitaliseringen går snabbt, men säkerheten har inte lyckats följa med i samma takt. Det har lett till att cybersäkerhet idag är en av företags och organisationers största utmaningar i samband digitaliseringen. Vi kommer i denna föreläsning, från olika perspektiv, berätta mer om de största utmaningarna och trenderna inom cybersäkerhet just nu.

Vi kommer att bjuda på en lättare lunch, så anmäl dig gärna i god tid. Varmt välkommen!

Det här eventet är en del av en längre serie event som handlar om säkerhet. Knowit återkommer till Goto10 på torsdagar en gång i månaden fram till jul. Den 6 oktober får du lära dig mer om IAM, den 3 november om dataskydd och den och 1 december om säkerhetsskydd.

Medverkande

Patricia Söderbäck

Informationssäkerhetskonsult främst inriktad på ledning och styrningsfrågor med erfarenhet kring projektledning, ISO27001-implementering, informationsklassning, riskhantering och kontinuitetsplanering.

Jessica Tornberg

Dataskyddsjurist inriktad på GDPR och därmed närliggande lagstiftning inom såväl offentlig som privat sektor, samt flera års erfarenhet av affärsjuridik.

Emil Johansson

IT-säkerhetskonsult med fokus på incidenthantering med erfarenhet som säkerhetsanalytiker, penetrationstestare och SOC analytiker.

  • 8 sep 2022, 12:00–13:00
  • Svenska
  • Arrangör: Knowit

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping