.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Tjänsteresor i kollektivtrafiken: Östgötatrafikens digitala lösning för ditt företag

2 jun 2023, 10:00–11:00 | Arrangör: Östgötatrafiken AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till vår spännande presentation om kollektivtrafiken i Östergötland och hur företag enkelt och smidigt kan köpa biljetter mot företagsfaktura!

Under eventet kommer Östgötatrafiken att presentera vår roll i att skapa en hållbar framtid genom att erbjuda en pålitlig och effektiv kollektivtrafik i Östergötland. Vi kommer att prata om varför kollektivtrafiken är viktig och vilka fördelar den har för både miljön och samhället.
Vi kommer även gå igenom hur privatpersoner och företag enkelt kan köpa biljetter för resor inom Östergötland. För företag har vi en smidig lösning där man kan köpa biljetter mot faktura, vilket underlättar hanteringen av reseräkningar. 

Vi ser fram emot att dela med oss av vår kunskap och svara på era frågor om kollektivtrafik och lösningen för företag. Välkommen!

Talare

Anna Pettersson Forsman, Operativ Försäljningschef

Anna arbetar som operativ försäljningschef på Östgötatrafiken. Hon har över 30 års arbetserfarenhet inom försäljning. Både som säljare, säljchef och egen företagare där hon utbildat många säljare genom åren.

Kontakt

Har du frågor eller vill meddela eventuella allergier & specialkost kontakta Anna Pettersson Forsman, Operativ Försäljningschef:

Telefon: 010-4340092 (direkt)
Mobil: 0706-092192

E-post: anna.pettersson.forsman@ostgotatrafiken.se

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping