.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Linköping

Klimatomställning med energi och digitalisering i fokus

7 nov 2022, 14:00–16:00 | Arrangör: Linköpings kommun och Linköping Science Park

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Har du som företag koll på vad som Linköpings kommunkoncern har för klimatmål eller planerar göra för att bromsa klimatkrisen? Som en del av innovationsveckan vill Linköpings kommun, Linköping Science Park och Tekniska verken bjuda in till ett dialogmöte om energi och resurseffektiva lösningar för näringslivet!

Frågeställningen vi tillsammans kommer utgå från är: hur kan Linköpings kommunkoncernen främja och ge förutsättningar för näringslivet att bli mer energismarta och resurseffektiva och på vilka sätt kan näringslivet själv bidra till att klimatmålen uppnås? 

Dialogen är en del av projekten Klimatneutrala Linköping och Elsmarta Östergötland och syftar till att få fram relevanta aktiviteter till Linköpings klimatfärdplan där vi tror att energieffektivitet och digitalisering kan vara nycklar för att snabbare uppnå våra klimatmål. Det handlar om att förankra och ge förståelse för såväl globala, nationella som lokala klimatmål och vad som måste göras och av vilka.

Målgrupp: Energitunga verksamheter och andra som intresserar sig för frågor som energieffektivisering och digitalisering. 

Eventet kommer att vara fysiskt men även streamas. För livestreaming klicka här.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping