.FILE 2G 3G 4G 5G

Workshop på Goto 10 i Linköping

Inspirations- och strategidag med IoT World 2023

20 nov 2023, 12:00–16:00 | Arrangör: IoT World

Dags för årets stora medlemsdag

Varje år bjuder IoT World in sina medlemmar till en inspirations- och strategidag. I år hälsas du välkommen måndagen den 20:e november på Goto 10!

Förutom spännande inspiration inom IoT-området, bjuder vi på en inblick i vad som är aktuellt inom klustret samt möjlighet till diskussioner med andra medlemmar. Vi kommer även att arbeta i grupper och utveckla IoT Worlds Community Canvas.

Tid: Måndagen den 20 november, kl 12-16

Vi bjuder på lunch, vänligen ange i anmälan om du önskar lunch. Programmet startar 13:00.

--> Anmälningssidan i Linköping Science Parks kalendarium fylls på med mer info om eventet.

Om IoT World

IoT World är en öppen kunskapsplattform med processer och testmiljöer där medlemmarna delar erfarenheter och samskapar innovationer. Vi er erbjuder en arena för professionellt lärande där aktiviteter anordnas efter medlemmarnas behov och önskemål, samt trender från omvärldsbevakningar. Vi finns till för att möjliggöra för teknikbolag, offentlig sektor och akademin att ligga i framkant gällande IoT-lösningar och därmed bidra till ett hållbart samhälle. IoT World är inget utan sina medlemmar, att bli medlem i vårt community är gratis och du kan läsa mer om hur du blir det här. 

Kontakt

Ulrika Johansson, projektledare för IoT World 

ulrika.johansson@linkopingsciencepark.se

+46 (0)730-57 27 67

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping

  • 20 nov 2023, 12:00–16:00
  • Gradängen
    Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
  • Svenska
  • Arrangör: IoT World