.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Accelerera mot dina mål med ökad trygghet och välmående!

18 jan 2023, 08:00–09:00 | Arrangör: Nya Ledarskapet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Nytt år med nya mål! Har du utmaningar att styra mot målen med en förändring du vill nå i din organisation? Det finns med enkla medel möjligheter att kunna sätta nya mål, med en ökad trygghet och välmående.

Detta seminarie vänder sig till ledningsgrupper, chefer/ledare, projektledare mm, som sätter mål. Du får minsta 3 värdefulla tips som du kan börjas med redan efter lunch samma dag.

Om talarna

Fredrik Kristoffers

Ledarutvecklare

Nya Ledarskapet Sverige AB

070-339 68 39

fredrik@nyaledarskapet.se

Mikael Laweby

Ledarutvecklare

Nya Ledarskapet Sverige AB

073-415 65 14

mikael.laweby@nyaledarskapet.se

Fredrik Kristoffers och Mikael Laweby från Nya Ledarskapet har stor erfarenhet att jobba med ledare i olika företag och utveckla deras personliga ledarskap. Nya Ledarskapet har under 10 år hjälpt företag i Sverige och internationellt med att snabbare nå sina mål mot utmaningar. Kom och inspireras och få en insyn på vad det skulle göra för dig och din organisation!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping