21 nov, 18:00–20:00

Workshop: Sharing Cities Stockholm – Elcykelpooler i Hammarby Sjöstad (ElectriCITY)

Har du deltagit i ElectriCITYs tidigare elcykelprojekt i Hammarby Sjöstad? Då vill vi höra från dig - så att nästa cykeldelningsprojekt blir ännu bättre! Dela med dig av dina erfarenheter på Goto 10 inför lanseringen av en cykelpool för transportcyklar med elassistans.

Att dela på resurser är egentligen inget nytt! Digitaliseringen av samhället och nya tekniska lösningar för att koppla ihop människor och resurser gör det numera möjligt att dela med sig på nya sätt. Det finns idag appar, blåtandslås, digitala bikepool-verktyg och GPS-trackers som gör det enkelt, säkert och överskådligt att dela cykel med sina grannar.

Inom ramen för Sharing Cities Stockholm, ett Vinnova-finansierat forskningsprojekt som ElectriCITY deltar i, kommer vi att undersöka hur att bland annat dela en transportcykel med våra grannar i bostadsrättsföreningen påverkar vår energi- och resursanvändning och upplevelsen av social gemenskap och tillhörighet.

Kom och träffa oss och berätta om dina erfarenheter av att cykla med elcykel, och vad just du skulle tycka om att ha tillgång till en transportcykel med elassistans i din BRF!

Vi bjuder på fika.

/Maria

 

Kontakt

Maria Cheadle
maria.cheadle@electricitystockholm.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: ElectriCITY
    Logo ElectriCITY

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.