3 okt, 08:30–09:45

Följ presentationen av Svenskarna och internet 2018 live på Goto 10

Välkommen till Goto 10 där vi följer släppet av ”Svenskarna och internet 2018” live. Rapporten presenteras på Epicenter i centrala Stockholm. Internetstiftelsens digitala strateg Måns Jonasson guidar dig genom den nya rapporten och lyfter de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

”Svenskarna och internet 2018” är årets viktigaste rapport om digitala trender och hur vi använder internet. Äntligen är det dags för ”lilla julafton” för oss som älskar att följa och analysera svenskarnas internetanvändning! Internetstiftelsen bjuder in till en statistikspäckad presentation av årets undersökning och vi följer presentationen live här på Goto 10.

”Svenskarna och internet” är en av Sveriges största individundersökningar om internetanvändning och innehåller oumbärliga siffror och insikter för dig som vill förstå hur digitaliseringen påverkar både samhället och oss själva. För dig som jobbar med att utveckla digitala produkter och tjänster eller med kommunikation, pekar statistiken på viktiga trender och tendenser.

Mer information om rapporten finns att läsa här:

 

Vi bjuder alla deltagare på kaffe/te.

Vill du ha något till kaffet finns även möjligheten att köpa frukostfrallor, smoothie, bullar med mera hos SWAJ Krubb & Kafé som ligger i samma lokaler.

 

Varmt välkommen,

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Goto 10
    Logo Goto 10

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.