19 apr, 15:00–17:00

Projektlabb #2: Skrivarworkshop för kultursektorn – Hur skriver man en ansökan till Erasmus+?

Arbetar du på en organisation som vill arbeta i ett internationellt projekt? Eller är du kreativ utövare som vill arbeta ute i Europa? Varmt välkommen på Projektlabb där vi tillsammans utvecklar vår kompetens för internationella projekt och projektansökningar! Vi ses på Goto 10

Under våren kommer Intercult & Access Europa arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka i tematiken kring Projektkompetens. Vi erbjuder ett projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar internationella projekt och ansökningsprocesser. I varje Projektlabb kommer vi att djupdyka i de komponenter som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt.

Den 19 april arrangerar Intercult tillsammans med Universitets- och Högskolerådet en Skrivarstuga som riktar sig till kultursektorn. Efter vår introduktion i europeiska fonder djupdyker vi i en skrivarstuga för att få konkreta verktyg att använda till framtida ansökningar.

Ewa Gustafsson och Maria Wennberg från Universitets- och Högskolerådet guidar oss igenom en ansökan och ger oss de verktyg som behövs för att man enkelt ska få med de delar som krävs i en ansökan.

Kontakt

Jasmine Ålander nygren
jasmine@intercult.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: intercult
    Logo intercult

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.