.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Workshop: Skapa crowdsourcad audioguide med Storyspot

11 okt 2017, 17:00–19:00 | Arrangör: Storyspot

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Kom till Goto 10 för att lära dig om hur du kan spela in och dela storys tillsammans med Storyspot!

Storyspot är en ny digital tjänst där användarna kan spela in, dela med sig av och lyssna till podcasts och ljudberättelser som går att koppla till platser.

Vi som startade Storyspot gjorde det för att vi är nyfikna på världen omkring oss och vill veta vilka berättelser som hus, gator, övergivna hotell, gamla hembygdsgårdar eller fotbollsplaner bär på. Och vi tycker att det blir roligare om alla människors berättelser kan höras. Därför har vi gjort det enkelt att skapa egna storyspots. Det viktiga är inte hur du gör det, utan att du delar med dig av dina berättelser om världen.

Under workshopen berättar vi om arbetet bakom Storyspot och visar vilka olika möjligheter det finns att spela in och dela storys. De flesta tänker att en storyspot måste handla om någonting historiskt, men så är det inte alls! Vi vill höra storyspots om var Skam spelades in i Oslo eller Zlatan tränade fotboll som barn. Eller varför inte någonting helt personligt som när du träffade din stora kärlek på det där torget i Köpenhamn? Tänk på dina storyspots som stopp på en guidad tur där du är guiden.

Tillsammans skapar vi en crowdsourcad audioguide till hela världen!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm