.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Välkommen på Projektlabb #1: Europeisk kulturpolitik och fonder

15 mar 2018, 15:00–16:00 | Arrangör: intercult

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

I vårt första labb utforskar vi vilka grundläggande stenar som du behöver för att kunna bygga en perfekt ansökan. Vi kommer inleda detta informationsmöte med att informera om vilka fonder det finns att tillgå och hur du enklast tar del av dem. Ett möte som ger dig redskapen för att ta del av de fonder som passar er organisation och projektidé. Hur arbetar man på bästa sätt för att bygga grunden till sin projektansökan? Hur tar man steget från att arbeta lokalt och nationellt till att arbeta med ett internationellt kulturprojekt?

Under våren kommer Intercult tillsammans med Europa Direkt arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka in i tematiken kring just Projektkompetens.Vi vill erbjuda er projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar och diskuterar internationella projekt och hur ansökningsprocessen fungerar. Under varje Projektlabb kommer vi djupdyka i olika element som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt. Våra Projektlabb är uppdelade i 5 underteman där vi kommer lyfta olika ämnen som relaterar till att arbeta i projektform.

 

  • 15 mar 2018, 15:00–16:00
  • Svenska
  • Arrangör: intercult

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm