.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Stockholm

UI/UX mingel med presentationer från Mediagymnasiets Gränssnitts-elever

1 jun 2022, 15:00–17:00 | Arrangör: Hanna Aho Lind

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Gillar du UI eller UX? Kom då till detta mingel-event där alla som är intresserade av gränssnittsdesign är välkomna. Elever från Mediagymnasiet i Nacka strand ställer ut sina egna verk, fritt-kopplade till ämnet, som är gjorda under deras kurs Gränssnittsdesign.

Gillar du UI eller UX? Kom då till detta mingel-event där alla som är intresserade av gränssnittsdesign är välkomna.

Vi välkomnar alla oavsett kunskapsnivå, i syfte till att sprida kunskap och intresse om ämnet, samt öppna möjligheten för att knyta nya kontakter.

Elever från Mediagymnasiet i Nacka strand ställer ut sina egna verk, fritt-kopplade till ämnet, som är gjorda under deras kurs Gränssnittsdesign (HT-2021 till VT-2022).

Max-antalet för gäster som samlas i utrymmet är 40 stycken, så för att säkra din plats är det bra att boka in dig i förtid.

Om du har några frågor kan du höra av dig till hanna.lind@mediagymnasiet.se

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm