.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Tech for good? del I tema Awareness Based Systems Change

13 sep 2018, 15:30–18:00 | Arrangör: DigiLek

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

DigiLek är en Changemaker Hub i det globala nätverket Transforming Capitalism Lab. Vi följer livesändningen från MIT och följer upp med en paneldiskussion om var och hur förändring sker i Sverige idag. Hur vi kan gå framåt mot en ny, medskapande ekonomi? Kom till Goto 10 för att höra mer.

Om DigiLek och TCL

DigiLek är Sveriges enda Changemaker hub för barn & ungas uppkopplade fritid i det globala nätverket Transforming Capitalism Lab. Tätt efter Silicon Valley rankas Stockholm som nummer två bland världens största enhörningsfabriker. Vi har stora möjligheter att väva in socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbara fundament i den progressiva branschutvecklingen som riktar sig mot barn och unga i Sverige. Därför leder DigiLek en u-labresa som utforskar olika förhållanden på kidsens drastiskt föränderliga medielandskap. Våra drivkrafter är allierade med makerrörelsens grundvärderingar om att stärka barn och unga som hållbara producenter framför passiva konsumenter på deras drastiskt föränderliga medielandskap.

Foto: DigiLek

Vi ser livesändningen från MIT som rör Awareness Based Systems Change och följer upp med ett samtal om hur detta kan ske i Sverige. Livesändningen från MIT går även att följa på MIT Livecast mellan kl 16.00-17.00 svensk tid.

OBS! I och med förändringarna i livesändningarnas innehåll kommer livesändningen med temat Teknologi i relation till vår mänskliga kreativitet flyttas fram till den 11:e oktober. Även om DigiLek inte kan råda över detta ber vi om ursäkt för detta. TCL-nätverket är väldigt organiskt och Presencing Institute följer i första hand utvecklingen bland de deltagande hubbarna.

Istället kommer detta event att ske som en del av vår slutna eventverksamhet med inbjudna organisationer som är intresserade av att samskapa en del av DigiLeks kommande mediehus. Alltså kommer detta event den 13/9 inte att livesändas på Goto10s youtubekanal. Mer information ges vid en bokning av en säkrad plats. Ni med bokade platser som endast är intresserade av en plats till livesändningen som rör "Teknologi" har förtur till eventet den 11:e oktober. Mer information kommer via bokningssystemet. Välkomna då!

 

  • 13 sep 2018, 15:30–18:00
  • Svenska
  • Arrangör: DigiLek

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm