.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Malmö

Techella Malmö #event01 - lunchträff och premiär för Techella Malmö

26 jan 2023, 11:30–13:00 | Arrangör: Techella Malmö

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Techella är ett fristående nätverk för tjejer inom tech, med huvudfokus att påverka den låga andelen kvinnor i branschen. Vi riktar oss till alla yrkeskategorier; programmerare, UX, projektledare, KAM, QA och till dig som studerar för en framtid i vår bransch. Kort och gott alla balla IT-brudar.

Äntligen har Techella hittat till Malmö, och vi vill nu bjuda in dig till vår första träff. Välkommen till premiären för Techella Malmö den 26 januari.

Under lunchen kommer du få lära känna initiativtagarna till Techella Malmö; Maria, Nicki och Emy. Du kommer också få lyssna på Emelie Nilsson Sträng, grundare till Techella i Helsingborg, som delar med sig av sin story om hur och varför hon 2018 startade Techella i Helsingborg, och nu lockar hundratals tjejer till sina event.

Anmäl dig senast den 23 januari, begränsat antal platser*. Det kommer bjudas på lunch, meddela eventuella allergier och specialkost till techella.malmo@gmail.com

Målsättningen med Techella Malmö är att tillsammans skapa en plattform där vi kan ha kul, utveckla varandra genom lärande och vara en inspirationskälla för varandra. Vi träffas med jämna mellanrum för event, föreläsningar, workshops och AWs. Techella vill förändra tech-branschen och vi vill göra det tillsammans med dig!

Vi ser fram emot att träffa dig den 26 januari!💙

/Maria, Nicki, Emy och Emelie.

* Kom ihåg att avregistrera dig ifall du inte har möjlighet att vara med, så att nästa techella på tur kan få din plats!🫶🏼

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö