.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Stockholm

State of the Internet Q4, Trafik- och säkerhetstrender på internet

12 dec 2018, 08:00–10:00 | Arrangör: Akamai Technologies

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Engång i kvartalet håller Akamai ett frukostseminarium där vi delar med oss av de senaste trafiktrenderna.

Foto: Akamai Technologies

Den här gången summerar vi året som gått och diskuterar hur viktiga är bilder på en webbsida och hur balanserar du kvalitet och performance på sidan.

Hur utvecklas trafiken på internet? Vilka trender som är aktuella när det gäller DDoS attacker? Vilka nya trender har dykt upp? Akamai hanterar ca 30% av all världens webtrafik på daglig basis och har därav möjligheten att ge en unik insikt i hur internet mår. Kom lyssna, lär, och käka frukost med oss!

En gång per kvartal släpper Akamai, världens största CDN sin State of the Internet-rapport. Kom och käka frukost med några av oss från Akamai och få en uppdatering kring läget på internet.

Agenda:
08:00 Frukost – Macka och kaffe
08:15 State of the internet – Året i backspegeln. Vi summerar årests trender inom säkerhet och trafik
09:00 Bilder - Kvalitet eller Performance? Hur lyckas du med att ha hög perceptuellt kvalitativa bilder och samtidgt ha en supersnabb webbisda?

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm