.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Så skriver du tydliga avtal

21 sep 2017, 18:00–19:00 | Arrangör: IIS

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Filippa Murath är jurist och kommer till Goto 10 för att informera om hur du skriver juridiskt hållbara avtal.

Den som påstår något måste kunna styrka det och tydliga avtal är viktiga för att skapa samsyn och motverka oklarheter. Ett skriftligt avtal är inte en tom formalitet. Det skriftliga avtalet är själva affären och den viktigaste delen i avtalsskrivandet är processen fram till avtalet. Då ska de viktiga frågorna ställas, tänkas igenom och förhandlas.

I den här föreläsningen berättar Internetstiftelsens egen expertjurist Filippa Murath vad ett avtal är, hur det uppstår och hur du bör förhålla dig till olika kommersiella avtal. Ett väl genomarbetat avtal är ofta den bästa försäkringen mot oklarheter och risk för framtida tvister. Föreläsningen kommer att fokusera på generella tips, med de viktigaste punkterna som en part bör reflektera över vid avtalstecknande. Passa på att ta med dig dina avtalsfrågor!

Filippa Murath är jurist och sekreterare i Internetstiftelsens styrelse.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm