.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Prova på Laserskärning!

11 mar 2019, 14:30–17:30 | Arrangör: Folk Lab , Goto 10

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Testa Goto10:s egna laserskärare. Skapa din egenbrandade namnbricka och skär ut i trä. Lär dig om designprogrammet inkscape samt mjukvaran som styr laserskäraren.

Foto: Christopher Backholm Under workshopen kommer du att lära dig hur man designar för laserskärning, hur man får maskinen att skära ut profiler samt hur man jobbar med etsning (raster).

I slutet på workshopen har du skapat din egenbrandade namnskylt, företagsbrandade nyckelring, halsband eller örhänge.

Du kommer att bli utmanad att designa något som berättar en historia om dig själv eller din organisation. Vi skapar 2 exemplar av allas skapelser. En får du behålla och en hänger vi upp i annexet som minne till nästa workshop.

Workshopen avslutas med en kort berättelse från respektive deltagare om vad ni har skapat och vad det säger om er och/eller er organisation.

 

 

Workshopen arrangeras av Goto 10 i samarbete med FolkLab.nu och kommer att ledas av en workshopsledare och en labbassistent från FolkLab.nu

 

Vi ses där!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm