.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Projektlabb #2: Skrivarworkshop för kultursektorn - Hur skriver man en ansökan till Erasmus+?

19 apr 2018, 15:00–17:00 | Arrangör: intercult

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Arbetar du på en organisation som vill arbeta i ett internationellt projekt? Eller är du kreativ utövare som vill arbeta ute i Europa? Varmt välkommen på Projektlabb där vi tillsammans utvecklar vår kompetens för internationella projekt och projektansökningar! Vi ses på Goto 10

Under våren kommer Intercult & Access Europa arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka i tematiken kring Projektkompetens. Vi erbjuder ett projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar internationella projekt och ansökningsprocesser. I varje Projektlabb kommer vi att djupdyka i de komponenter som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt.

Den 19 april arrangerar Intercult tillsammans med Universitets- och Högskolerådet en Skrivarstuga som riktar sig till kultursektorn. Efter vår introduktion i europeiska fonder djupdyker vi i en skrivarstuga för att få konkreta verktyg att använda till framtida ansökningar.

Ewa Gustafsson och Maria Wennberg från Universitets- och Högskolerådet guidar oss igenom en ansökan och ger oss de verktyg som behövs för att man enkelt ska få med de delar som krävs i en ansökan.

  • 19 apr 2018, 15:00–17:00
  • Svenska
  • Arrangör: intercult

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm