.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Stockholm

Medlemsmöte Wikimedia Sverige

23 nov 2019, 12:30–18:30 | Arrangör: Wikimedia Sverige

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Alla medlemmar är varmt välkomna att träffas, utöva inflytande över föreningens planer, höra mer om föreningens kommande verksamheter och andra intressanta saker som ryms inom vår rörelse för fri kunskap. Mötet hålls i de lokaler som kansliet numera huserar i – Goto10.

Foto: Isabel Cueva

Du kan nu boka din plats till mötet och då även ange om du önskar en bokad resa till och från Stockholm. Föreningen står för resekostnaden och bokningen genomförs av den resebyrå som vi samarbetar med. Om du vill att Wikimedia Sverige står för kostnaden för din resa till medlemsmötet, hör av dig snarast till eric.luth@wikimedia.se

Programmet startar kl. 12.30 och håller på fram till 18.30. Föreningen bjuder på vegetarisk lunch och eftermiddagsfika. Efter mötet kommer det att finnas möjlighet att äta gemensam middag på Thaiboat de som vill, på egen bekostnad. Vi skulle uppskatta om du kan anmäla ditt intresse till den gemensamma middagen genom att mejla eric.luth@wikimedia.se!

 

Du kan anmäla dig till och med den 15 november.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm