.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Mångfald och startup - Hur ska man tänka

7 mar 2019, 09:00–10:00 | Arrangör: Mångfaldsakademien AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Framgångsrika företag och organisationer väver in mångfald och inkludering i både affären och företagskulturen. Gäller det bara stora och etablerade organisationer? Eller är det viktigt att tänka på mångfald redan då man startar igång sitt företag? Hur kan man använda mångfald i affären som Startup? Sara Skullered från Mångfaldsakademien ger konkreta tips på hur man kan använda och tänka runt mångfald och inkludering för att boosta sin startup.

Framgångsrika företag byggs av olika slags människor, med en bred palett av kompetens, initiativ- och tankekraft. ”Olika” och ”annorlunda” driver innovation, kundnytta och väger allt tyngre i en värld som snabbt och konstant förändras. Att företagen lever upp till mångfald och inkluderande värderingar blir allt viktigare för både kund och konsument vid valet av leverantörer, produkter och tjänster samt är ett signum för attraktiva arbetsgivare.

 

Hur kan man använda mångfald och inkludering i ett mindre företag? Är det viktigt att tänka på mångfald redan då man startar igång sitt företag? Hur kan man använda mångfald i affären som Startup?  Detta är några av de frågor som Sara adresserar under morgonens föreläsning, där hon kommer att ge konkreta tips på hur man kan använda och tänka runt mångfald och inkludering för att boosta sin startup.

 

Om Mångfaldsakademien

Mångfaldsakademien hjälper företag och organisationer att bygga affärsnytta genom mångfald och inkludering. Med mångfald avses egenskaper, erfarenhet, förmågor, kunskap och kompetens, dvs mångfald går bortom diskrimineringslagen och integration av människor med en utländsk bakgrund. Framgångsrika företag och organisationer väver in mångfald och inkludering i affären, i sin företagskultur och i sitt strategiska arbete. För att få förväntad hävstångseffekt så krävs en inkluderande företagskultur och förhållningssätt, där man gemensamt arbetar för att uppnå resultat.

 

Har du inte möjlighet att vara med på plats? Det här evenemanget kommer även att livestreamas.

Titta här!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm