.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Kom igång med LinkedIn och social selling!

26 apr 2018, 13:00–14:00 | Arrangör: Skill X

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Om du inte har upptäckt kraften i världens största affärsnätverk så är det hög tid nu! På LinkedIn kan du prospektera, stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra din verksamhet och göra affärer! Kom till Goto 10 och lär dig mer.

Vill du lära dig använda LinkedIn för att hitta fler affärer och samarbetspartners?

Då vill jag välkomna dig till en föreläsning där jag berättar hur ni kan jobba med LinkedIn för att stärka ert varumärke, hitta rätt målgrupp, öka er försäljning och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett väldigt kostnadseffektivt sätt!

👉🏻 Det blir 45 minuter av inspiration och värdefull information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn för att stärka ditt varumärke och nå ut till en bredare målgrupp.

Du kommer att lära dig mer om:

✔️ Hur världens största affärsnätverk på 540 miljoner medlemmar har utvecklats; hur fungerar plattformen idag?
✔️ Vad är möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke?
✔️ Hur kan du göra affärer på LinkedIn?
✔️ Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det!
✔️ Vi inspireras av företagare som har klivit på plattformen och utvecklat hur vi kommunicerar till varandra och gör affärer

Efter föreläsningen är du välkommen att stanna kvar för att nätverka med deltagarna på föreläsningen.

Om föreläsaren: Tina Lindahl är grundaren av Skill X, hon ger företagare en Business Boost genom att lära ut hur man maxar sin närvaro och gör affärer på världens största affärsnätverk LinkedIn.

  • 26 apr 2018, 13:00–14:00
  • Svenska
  • Arrangör: Skill X

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm