.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Kom igång med kryptovalutor

18 jan 2018, 17:30–18:30 | Arrangör: IIS

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Kryptovalutor möjliggör betalningar över internet direkt mellan användare utan någon inblandning från tredje part och intresset för dem är stort. För alla er som inte hann delta på Internetdagarna i år bjuder Christoffer De Geer på en kväll då han förklarar hur de digitala valutorna fungerar.

Hur fungerar digitala valutor? Vilka finns och hur gör man för att komma igång? Intresset för kryptovalutor växer i takt med att deras värde ökar och frågorna är många. För alla er som inte hann delta på Internetdagarna i år bjuder Christoffer De Geer istället på en grundläggande genomgång kring hur tekniken fungerar och hur den kan påverka hur vi handlar framöver.

Under kvällen får du svar på frågor som:

  • Vad är kryptovalutor?
  • Hur fungerar den underliggande Blockchain-teknologin?
  • Hur köper man och handlar med kryptovalutor?

Christoffer De Geer är Vice VD för BTCX, Sveriges största växlingsbolag för digitala valutor. Han arbetade tidigare på XBT Provider vilket lanserade världens första bitcoininstrument på börsen och har varit aktiv inom industrin sedan 2013. Som ekonom och bitcoinintresserad finner du ofta Christoffer debatterandes diverse ekonomer och bankirer i bitcoin och blockkedjans validitet.

 

Här har du möjlighet att se den inspelade presentationen;

https://www.youtube.com/watch?v=6lfq7rhnrpg

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm