.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Kodpäron: Föräldrar Som Kodar

1 mar 2019, 10:30–12:30 | Arrangör: Foo Café

  • 1 mar 2019, 10:30–12:30
  • Svenska
  • Arrangör: Foo Café
Eventet har redan varit

Kodpäron är en mötesplats för föräldralediga som vill programmera och träffa andra föräldrar som programmerar. Ta med ditt eller dina barn och din dator utan att oroa dig för att störa.

FÖRÄLDRALEDIG OCH SUGEN PÅ ATT KODA - SE HIT!
Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller vanligtvis jobbar med kod – det viktiga är att du är föräldraledig och vill träffa andra föräldrar som kodar! Ta med ditt/dina barn och arbeta på ditt projekt - fråga om hjälp när du behöver eller passa på att socialisera med de andra när du vill ta en paus i kodandet.

Om du är helt ny och inte vet var du ska börja så hjälper vi dig!

Om du har några frågor om lokalerna eller om evenemanget - mejla kodparon@gmail.com

Idén till Kodpäron kom när min dotter föddes 2017 och jag på egen hand började lära mig koda under min föräldraledighet. Jag studerade medans min bebis sov och saknade någon att dela min nyfunna hobby med. Alla kodevenemang ägde rum kvällstid- när jag var helt utmattad och dessutom helst ville umgås med min make eller vänner.

Så, trots att jag gick på många workshops och evenemang på kvällarna, saknade jag verkligen att ha en grupp att sitta med under dagtid och ett ställe dit mitt barn kunde följa med utan att vara rädd för att störa andra. Det är bakgrunden till Kodpäron och jag hoppas att det finns andra föräldrar som vill koda!

Fler event i