.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Kodpäron: Föräldrar Som Kodar

19 feb 2019, 10:30–11:45 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

The coding group when your child is welcome too! Join us at Goto 10.

FÖRÄLDRALEDIG OCH SUGEN PÅ ATT KODA - SE HIT!
Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller vanligtvis jobbar med kod – det viktiga är att du är föräldraledig och vill träffa andra föräldrar som kodar! Ta med ditt/dina barn och arbeta på ditt projekt - fråga om hjälp när du behöver eller passa på att socialisera med de andra när du vill ta en paus i kodandet.

Om du är helt ny och inte vet var du ska börja så hjälper vi dig!

Om du har några frågor om lokalerna eller om evenemanget - mejla kodparon@gmail.com

Idén till Kodpäron kom när min dotter föddes 2017 och jag på egen hand började lära mig koda under min föräldraledighet. Jag studerade medans min bebis sov och saknade någon att dela min nyfunna hobby med. Alla kodevenemang ägde rum kvällstid- när jag var helt utmattad och dessutom helst ville umgås med min make eller vänner.

Så, trots att jag gick på många workshops och evenemang på kvällarna, saknade jag verkligen att ha en grupp att sitta med under dagtid och ett ställe dit mitt barn kunde följa med utan att vara rädd för att störa andra. Det är bakgrunden till Kodpäron och jag hoppas att det finns andra föräldrar som vill koda!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm