.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Stockholm

Julmingel: Care & Growth & Solrosen med Schuitema Europe

11 dec 2023, 16:30–18:00 | Arrangör: Schuitema Europe

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkomna på julmingel för att träffa nya och gamla vänner! Alla anmälda deltagare får också en julklapp 🙂 Vi firar att Schuitemas dotterbolag för Europa äntligen finns som företag och att vår bok "Solrosen - Intentionen bakom Agile och Care & Growth" nu finns i svensk översättning!

Allt är möjligt i en kultur där människor tror på syftet , vill ta ansvar och drivs av att bidra.

Framtiden tillhör dem som vågar vara modiga. Därför är tryggheten avgörande i varje grupp och hos varje individ. Att du är trygg i dig själv, i din roll och i verksamhetens syfte är en av nycklarna till en framtidstrygg organisation.

Den andra nyckeln handlar om din inställning: Är du här för att ta eller för att ge? Om detta handlar Intent Thematic, Schuitemas forsknings-baserade koncept för utveckling av en organisationskultur där alla – ledare, team och individer – växer och skapar hållbar framgång genom Human Excellence.

Schuitema Group Europe AB tar dessa tankar, med utbildningar, coachning, konsulttjänster och enkäter till Sverige och Europa nu när de behövs mer än någonsin. Det moderna ledarskapet vilar på att utveckla människor och inse att organisationer är levande organismer och Care & Growth förklarar varför detta är viktigt, hur vi kan tillämpa det och hur det hjälper oss att växa som individer.Välkomna att utforska vidare tillsammans med oss!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm