.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Stockholm

Jobtech Gig meetup

13 mar 2019, 17:30–20:00 | Arrangör: Jobtech Gig

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Den första Jobtech Gig meetup för personer som jobbar med att tillhandahålla plattformar inom gigekonomin. Vi ses på Goto 10!

Under våren kommer Jobtech Gig att bjuda in till ett antal meetups för personer och startups som jobbar inom 'gigeknomin' - det fenomen som beskriver att allt fler människor idag väljer att frilansa och ta sig an så kallade 'gig' istället för att söka en traditionell anställning.

Under eventet diskuterar vi gigekonomin och har en workshop om de olika utmaningar som olika jobbplattformar och andra tjänster kopplade till gigekonomin står inför.

Detta första event är enbart öppet för den som jobbar med att tillhandahålla / utveckla jobbplattformar inom gigekonomin.
Eventet hålls av Jobtech Gig, ett initiativ från Arbetsförmedlingen.

 

Kvällen inleds med en presentation av Jobtech Gig. Därefter kommer vi att ha en gemensam workshop om gigekonomin följt av tid för nätverkande och öppna diskussioner. Lättare förtäring kommer att finnas på plats.

  • 13 mar 2019, 17:30–20:00
  • Svenska
  • Arrangör: Jobtech Gig

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm