.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Introduktion till service design

9 jun 2017, 18:00–19:00 | Arrangör: IIS

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vad är service design och användarcentrerad utveckling? Det tar Sebastian Hall, designer på Hello future upp i den här föreläsningen.

Facebookevenemang.

På den här föreläsningen lär du dig hur service design kan användas för att på riktigt sätta kunden i centrum. Du får konkreta metoder och verktyg som du kan börja använda dig av för att förstå kunder på djupet och skapa lösningar tillsammans med dem.

Sebastian Hall är designer på Hello Future och har arbetat med tjänstedesign och UX på allt från museum till mobilspel. Hello Future är en digital transformationsbyrå med kontor i Skellefteå och Stockholm. De hjälper företag och offentliga organisationer att bygga upp digital kunskap och digitala erbjudanden för att själva kunna ta kontroll över sin egen framtid.

  • 9 jun 2017, 18:00–19:00
  • Svenska
  • Arrangör: IIS

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm