.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Stockholm

Följ presentationen av Svenskarna och internet 2019 live på Goto 10

15 okt 2019, 08:30–09:30 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till Goto 10 där vi följer släppet av ”Svenskarna och internet 2019” live. Rapporten Svenskarna och internet är en högtidsstund för alla som intresserar sig för digitalisering och svenska folkets liv på nätet. Årets upplaga kommer 15 oktober.

Rapporten presenteras på Vasateatern i centrala Stockholm. Internetstiftelsens digitala strateg Måns Jonasson guidar dig genom den nya rapporten och lyfter de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

För den som gillar statistik om internet, uppkoppling och nätvanor är det snart dags för julafton. Den 15 oktober släpps nämligen årets upplaga av Svenskarna och internet, rapporten om svenskarnas digitala liv.

Svenskarna och internet är den svenska delen av World internet Project, ett internationellt forskningsprojekt där ett trettiotal länder deltar. Sedan år 2010 är Internetstiftelsen huvudman för den svenska studien.

Med Svenskarna och internet vill vi bidra med fakta och insikter om hur användningen av internet i Sverige utvecklas. Vi vill ge förutsättningar till att digitaliseringen av det svenska samhället och näringslivet sker på en välinformerad grund.

 

På Goto 10 följer vi livesändningen av rapporten (som presenteras på Vasateatern i Stockholm).

 

Vi bjuder alla deltagare på kaffe/te.

Vill du ha något till kaffet finns även möjligheten att köpa frukostfrallor, smoothie, bullar med mera hos SWAJ Krubb & Kafé som ligger i samma lokaler.

 

Varmt välkommen,

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm