.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10

Hurra - Goto 10 har fyllt tre år

31 maj 2020, 08:00–23:30 | Arrangör: Goto 10

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Den 3 maj 2017 hade vi en storslagen invigning och sedan dess har vi haft massor med olika event och workshops. Tänk att det redan gått tre år sen vi slog upp portarna till Goto 10 för allra första gången.

Vilken resa det har varit, och vad fort det har gått.

Har du ännu inte upptäckt allt på Goto 10 är det dags nu! Här finns poddbås för att skapa dina egna poddar, 3D-skrivare och ett fantastiskt coworking space där du kan dra igång dina internetrelaterade projekt.

Vi fortsätter att bjuda in till massor av inspirerande, lärorika, underhållande och utmanande föreläsningar och event! Du har väl inte missat att du nu kan arrangera digitala event/webbinarier hos oss, läs mer om det här!

Vi vill också göra dig uppmärksam på att du kan ta del av massor med inspelade föreläsningar på vår Youtube-kanal, du hittar dom här:

 

Notering:

Under maj-månad uppmärksammar vi Goto 10:s tre-årsdag via vår eventkalender, detta är med andra ord inget event man kan anmäla sig till.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.