Håll evenemang

Har du eller din organisation kunskap om internet som ni vill dela med er av? Då är ni välkomna till oss!

Håll ditt digitala event på Goto 10

Att mötas online är nytt för många av oss. När du ordnar ett digitalt event hos oss via vårt Zoom-konto får du därför hjälp av en värd som är med dig hela vägen, från bokning till deltagarregistrering och genomförande, kostnadsfritt.

När du håller ett digitalt event på Goto10 får du självklart använda den videokonferensplattform du själv föredrar, men behöver du stöd av våra värdar finns de bara till hands för dig som väljer att köra via vårt Zoom-konto. Med deras hjälp kan du hålla webbinarier för upp till 500 deltagare. Kontakta oss på info@goto10.se så hittar vi den bästa lösningen för dig och ditt event.

Här ger vi några tips på hur du ser så bra ut som möjligt i webbsändningen:

Mer om Zoom

Videokonferensplattformen Zoom är gratis och här hittar du enkla videor om hur du kommer igång.

Kom ihåg att Zoom inte är en krypterad tjänst, så tänk att alla hör! Det är jättebra om du experimenterar lite innan din första sändning och att du har koll på tekniken så att du känner dig trygg.

Spara din sändning

Vill du spara din Zoom-sändning på Youtube och göra ditt event sökbart för alla, är det bara att specificera vid din bokning på Goto10.se. Vår värd hjälper dig med det praktiska, som att boka tid och dag och att göra rätt inställningar. Vi lägger upp inspelningen efteråt och puttar upp den Goto10:s Youtube-kanal.

Gå direkt till bokningskalendern
På Goto 10 kan du hålla kostnadsfria föreläsningar, workshops, nätverksträffar och annat för både små och stora grupper. Eftersom vi inte är vinstdrivande kostar det inget så länge innehållet i ditt evenemang på något sätt hjälper till att driva internet framåt. Vi tror på fri kunskap tillgänglig för alla.

Vill du hålla ett evenemang kan du skicka in en ansökan här nedan. Fyll i formuläret så utförligt du kan. När det är klart om och i så fall när du ska hålla evenemanget så kommer vi att använda underlaget till informationen i vårt evenemangskalendarium här på webben.

Här hittar du även tips om hur du kan nå ut ditt evenemang!

Obs! För att göra en ansökan behöver du först bli medlem och vara inloggad. Följande behöver fyllas i efter att du valt lokal nedan:

  • Datum och tid för evenemanget (för evenemang som sker under helger behöver vi din bokning minst tre veckor i förväg)
  • Rubrik, ingress, beskrivning (kom ihåg att även ta in kostpreferenser från deltagare i det fall du tänker bjuda på något)
  • Val av ämne(n) samt en beskrivande bild som kan kopplas till evenemanget
  • Kontaktinformation till den person som besökare kan höra av sig till med frågor
  • Slutligen behöver du läsa och godkänna våra villkor för att arrangera evenemang

 

Du kan beställa fika och mat hos SWAJ Krubb & Kafé som ligger i samma lokaler. Som arrangör får du förmånligare priser. På www.swaj.se kan du hitta information om diverse menyer. Kontakta SWAJ på info@swaj.se eller ring 076-341 66 89. Tänk på att göra beställning i god tid, minst 3-4 dagar i förväg.

 

Har du frågor? Kontakta oss direkt.

Kul att du vill dela med dig av din kunskap, vi ses på Goto 10!

 

Boka lokal nu!

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.