.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Hackathon - Ta tillbaka rummet!

26 jan 2019, 10:00–18:00 | Arrangör: Civic Tech Sverige

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Civic tech-hackathon för kvinnor och icke-binära som är intresserade av att fundera kring, diskutera och utveckla tekniska lösningar för samhällsnytta. Kom till Goto 10 om du vill vara med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CivicTechSweden's tredje hackathon äger rum den 26e Januari kl 10-18. Hacket är separatistiskt för kvinnor och icke-binära och vi bjuder på mat och fika, intressanta projekt och skönt häng!

Civic tech handlar om att skapa tekniska lösningar för samhällsnytta. Under hackathonet jobbar vi med tre olika projekt som syftar till att ta tillbaka ägandeskapet över både det fysiska och digitala!

Inga förkunskaper krävs för att delta, det finns projekt med varierande innehåll att bidra till som kan passa alla intresserade. Utöver huvudprojekten kommer vi under hacket även samla in tankar och idéer kring hur vi kan skapa en inkluderande community och prata om hur vi vill fortsätta med CivicTech i Stockholm, till exempel vilka typer av event vi är intresserade av och vilka teman eller frågor vi vill jobba kring.

 

 

 

 

 

 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm