.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Effektiv Hantering av Flera WordPress-sidor med Molntjänster.

8 feb 2024, 08:30–12:30 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Denna workshop är idealisk för webbadministratörer, IT-professionella och digitala byråer som hanterar flera WordPress-sidor och som vill effektivisera sin webbhantering genom molntjänster.

I den här interaktiva workshopen utforskar vi kraften och flexibiliteten i att använda molnbaserade tjänster för att hantera och skala flera WordPress-webbplatser. Vi kommer att ta en djupdykning i fördelarna med molntjänster jämfört med traditionell webbhotell, och hur det kan transformera ditt sätt att arbeta med webbplatser.

Viktiga Punkter:
Skalbarhet: Lär dig hur molntjänster möjliggör skalning av dina webbplatser för att möta varierande trafik och resursbehov utan nedtid.

Backup och Säkerhet: Upptäck hur molntjänster kan erbjuda robusta lösningar för automatiska backuper och höja din webbplatsers säkerhet.

Centraliserad Administration: Se fördelarna med att ha en enda kontrollpanel för att övervaka och administrera alla dina WordPress-instanser, vilket sparar tid och minskar komplexiteten.

Prestandaoptimering: Utforska hur molntjänster kan hjälpa dig att optimera laddningstider och prestanda, vilket är kritiskt för användarupplevelsen och SEO.

Kostnadseffektivitet: Diskutera hur molnbaserade lösningar kan vara mer kostnadseffektiva genom att erbjuda betalning för exakt de resurser du använder.

Workshoppens praktiska moment och övningar kommer ske i Vaia Cloud.

Efter denna workshop kommer deltagarna att vara utrustade med kunskapen att välja rätt molntjänst för sina behov, kunna implementera en bra praxis för skötsel av flera webbplatser och förstå hur de kan maximera upptid och prestanda samt hantera höga säkerhetskrav. samtidigt som de minskar deras arbetsbörda och kostnader. 

Om Vaia

Vaia Digital AB hette tidigare Vildmarksdata AB och har varit i Internetbranschen sedan 1997 då vi startade upp vårt webbhotell. Vi har sedan dess utvecklats och är nu en fullfjädrad hostingleverantör och utvecklare av applikationer på webben. Vi är för närvarande sju personer anställda och har kontor i Sorsele, Arjeplog och Åre med tydlig Norrlandsfokus med nyfikenheten på storstan.

Vi har sedan 2019 arbetat på kammaren och analyserat vad vi tycker är de största flaskhalsarna och problemen vi och våra kunder har och har haft. Efter detta har vi kommit fram till vår syn på hur man kan arbeta nu och i framtiden. 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm