.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10

Dialog kring efterfrågade datamängder

11 okt 2022, 10:00–11:30 | Arrangör: NOSAD

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vilka data efterfrågas idag för att kunna skapa bättre tjänster? Ta del av ett antal användarfall kopplade till arbetsmarknadens matchningsbehov och frivilligsektorn (idrott).Berätta vilka behov som Du har.

Branschföreningen Promise som organiserar företag inom vuxnas lärande i yrkeslivet och föreningen Swedish JobTech har tagit fram ett antal användarfall kopplade till arbetsmarknadens matchningsbehov och frivilligsektorn (idrott) och utifrån dessa vill de visa på vilka behov av datamängder som föreligger samt eventuella kvalitetsbrister i efterfrågat data. Vilka behov har Du?

Välkommen att delta i dialog som dataproducent eller datakonsument. Hör av dig till maria.dalhage@digg.se om du särskilt vill få några minuter att presentera dina behov.

Myndigheter som särskilt adresseras under denna workshop är Transportstyrelsen, Polisen, Trafikverket, Kulturdepartementet samt Skatteverket.

Network Open Source and Data, förkortat NOSAD, verkar för öppna data och öppen källkod inom det offentliga. Nätverkets mål är att praktisk hjälpa och inspirera offentlig verksamhet att öka tillgängliggörandet och nyttjandet av öppna data. Alla kan delta, dela och diskutera. Initiativtagare till NOSAD är DIGG, Trafiklab, Samtrafiken, Arbetsförmedlingen, SKR och Internetstiftelsen.

  • 11 okt 2022, 10:00–11:30
  • Svenska
  • Arrangör: NOSAD

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online