.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Impact Coaching

10 jan 2018, 18:00–20:30 | Arrangör: Rojhat Telo

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

På Goto 10 delar Rojhat Telo med sig av sina erfarenheter av framgångsrik marknadsföring. De tre avgörande strategierna du behöver för att bli fri och framgångsrik i ditt coaching-företag år 2018 (utan att någonsin "jaga kunder" eller "jobba extra").

Har du svårt att hitta nya kunder? Håller du fortfarande på och stampar med sociala medier/försäljning? Kom då och lär dig de tre strategierna du behöver - samt varför de flesta coacher inte förstått detta än!

Rojhat Telo är en investerare, affärsutvecklare och coach med över 13 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och företagande. Rojhat har exempelvis coachat säljare att gå från 0 kr till 300.000 kr/månad i försäljning - på 4 månader. Rojhat har också hjälpt flertalet unga entreprenörer att gå från 0 till fullbokning via specifika Facebookstrategier.

Rojhat bjuder på lärdomar som enkelt skulle kunna förändra "allt". Vidare är Rojhats insikter kring coaching-industrin extremt relevant för dig idag.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm