.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Varför göra en WordPress-plugin?

26 sep 2023, 17:30–20:00 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Open source bygger ju på bidrag till koden, men vad krävs egentligen för att bidra och få användare? Under kvällen går vi igenom de grundläggande stegen för att skapa och få ett wordpressplugin publicerat. 

Ola som tar oss igenom det kommer också att prata om sin erfarenhet av pluginutveckling i WordPress. Vi kommer gå från det första pluginet han gjorde när han var ny i WordPress-världen, som designer och utan någon större programmeringserfarenhet. Till hans senaste projekt nu med 12 års erfarenhet av webbutveckling i ett WordPress som också har förändrats genom åren.

Diskussion: 
Att utveckla ett plugin går att göra själv, men magin startar när man möts. Kan vi sätta Malmö och Skåne på kartan för utveckling ihop? 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö