.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

AI-snack live - en förmiddag om AI och utbildning

16 jan 2024, 08:00–11:30 | Arrangör: Aiit.nu

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till AI-snack - ett hybridevenemang, livesänt från Malmö, för lärare och utbildare som vill djupdyka i frågor kring AI och utbildning.

Detta event arrangeras av AI-entusiasterna tillika lärarna Joel Rangsjö och Jonatan Tensetti.

Till detta förmiddagsevent har vi bjudit in en rad kunniga experter, lärare, skolledare och entusiaster inom utbildning som tillsammans kommer att utforska de senaste innovationerna och tillämpningarna av artificiell intelligens inom utbildningsområdet. 

Vi kommer prata om de möjligheter och den kreativitet som AI öppnar upp för, men också risker och etiska övervägande av att släppa in AI i klassrummet.

Se livestreamen här: https://www.youtube.com/live/MR6Cjns_Gb4?si=kBxgjhMx6Ol2-_1C

Moderatorer

Moderatorer för evenemanget är Joel Rangsjö och Jonatan Tensetti, lärare, IT-pedagoger och AI-nördar som bland annat driver hemsidan aiit.nu där de delar med sig av massa tips och verktyg. Tillsammans med Danny Stacey har de också startat upp AI-snack på YouTube där de anordnar live-podcast med intressanta personer för AI och utbildning.

Nyckeltalare

Johan Falk
Lärare och utbildningsråd på Skolverket
Patricia Diaz
Doktorand på KTH, föreläsare och författare
Magnus Blixt
Lärare, skolledare, författare och föreläsare
Camilla Askebäck
Diaz IT-pedagog, författare, föreläsare
Joel Rangsjö
IT-pedagog och gymnasielärare
Anders Bjarby
AI-evangelist, grundare COEUS

Dela ditt perspektiv!

Alla som är aktiva inom området utbildning och AI är välkomna att anmäla sig som talare, taltiden är 7 min. Vi ser fram emot att höra från en mångfald av röster och perspektiv. Tyvärr har vi begränsat med platser. Vi har fått så otroligt många anälningar för att dela sitt perspektiv - TACK FÖR DET! Tyvärr är det nu fullt, men du är välkommen att anmäla dig för att delta på eventet 🙂

Målgrupp

Grundskollärare, gymnasielärare, yrkeslärare, universitetslärare, IKT-pedagoger, rektorer, skolförvaltning, och annan skolpersonal samt AI-entusiaster som oss.

Får du inte nog? Anmäl dig till event om AI och källkritik!

Är detta inte nog av AI under förmiddagen och vill fortbilda dig mer? Under eftermiddagen, i samma lokaler, bjuder Internetstiftelsen in till föreläsningar och workshop kring AI och källkritik. Läs mer och anmäl dig här (länk kommer inom kort):

- Workshop - Skapa läslust med stöd AI i undervisning eller i biblioteket
- AI:s möjligheter och utmaningar för källanvändning i skolan (hybrid event)

  • 16 jan 2024, 08:00–11:30
  • Svenska
  • Arrangör: Aiit.nu

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö