.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Ai för nyfikna - extradatum

4 maj 2023, 07:30–09:00 | Arrangör: Tillväxt Malmö

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen på frukostseminarium "AI för nyfikna"! Seminariet hålls av Kristoffer Fredriksson från digitala byrån 24HR i samarbete med Tillväxt Malmö. Seminariet är perfekt för alla som vill ha en kortare grundkurs i AI, ChatGPT och dess möjligheter. Välkomna!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt frukostseminarium ”AI för nyfikna”. Seminariet hålls av Kristoffer Fredriksson som är digital strateg och konceptutvecklare på digitala byrån 24HR Malmö, och äger rum på Internetstiftelsens fina lokaler Goto 10. Evenemanget arrangeras av Tillväxt Malmö.

Under seminariet kommer Kristoffer att ge en lättbegriplig grundkurs om de olika termerna som omger AI, såsom Machine Learning, Neurala Nätverk, Large Language Models (ChatGPT) och Generative AI. Det krävs ingen teknisk förkunskap för att delta, så det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill lära dig mer om AI på en grundläggande nivå!

Kristoffer kommer även diskutera hur människor använder AI rent praktiskt, vad man bör se upp med och avsluta med lite framåtblickande tankar om vilka effekter AI kan få. Detta vill du inte missa!

 Vi bjuder på lättare frukost.

Frukost: 07.30-08.00

Seminarium: 08.00-09.00

Plats: Goto 10, Carlsgatan 12A

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö