.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

3D till Wikipedia/Wikimedia Commons - ett uppladdande hack

12 jan 2018, 10:00–17:00 | Arrangör: Riksantikvarieämbetet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Är du intresserad av 3D? Wikipedia och Wikimedia Commons börjar ha stöd för 3D-filer. Under en hel hackdag på Goto 10 kan du, tillsammans med Riksantikvarieämbetet och Wikimedia Sverige lära dig mer om hur man laddar upp och arbetar med 3D-filer i världens största uppslagsverk.

Riksantikvarieämbetet och Wikimedia Sverige bjuder in till en hackdag där vi gemensamt jobbar på att få till uppladdningsflöden och arbetssätt som gör det enkelt och smidigt att dela 3D-filer från olika miljöer, beskriva dom och få spridning och användning i världens största uppslagsverk.

Ni som är intresserade av 3D, oavsett om ni kommer från museisektorn, utvecklarvärlden eller något annat område är välkomna att vara med och lyfta era frågor och användarfall.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm