31 maj, 08:00–23:30

Hurra – Goto 10 har fyllt tre år

Den 3 maj 2017 hade vi en storslagen invigning och sedan dess har vi haft massor med olika event och workshops. Tänk att det redan gått tre år sen vi slog upp portarna till Goto 10 för allra första gången.

Vilken resa det har varit, och vad fort det har gått.

Har du ännu inte upptäckt allt på Goto 10 är det dags nu! Här finns poddbås för att skapa dina egna poddar, 3D-skrivare och ett fantastiskt coworking space där du kan dra igång dina internetrelaterade projekt.

Vi fortsätter att bjuda in till massor av inspirerande, lärorika, underhållande och utmanande föreläsningar och event! Du har väl inte missat att du nu kan arrangera digitala event/webbinarier hos oss, läs mer om det här!

Vi vill också göra dig uppmärksam på att du kan ta del av massor med inspelade föreläsningar på vår Youtube-kanal, du hittar dom här:

 

Notering:

Under maj-månad uppmärksammar vi Goto 10:s tre-årsdag via vår eventkalender, detta är med andra ord inget event man kan anmäla sig till.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Goto 10
    Logo Goto 10

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.