Goto 10

Välkommen till Goto 10, din öppna mötesplats för internetrelaterade kunskapsutbyten och innovation!

Goto 10 är platsen för internetrelaterade kunskapsutbyten och innovation som drivs av Internetstiftelsen.

Här kan du gå på evenemang fysiskt eller online, arrangera egna, eller sitta och arbeta kostnadsfritt i vår öppna yta. Vi sänker trösklarna för alla som vill utveckla sig eller sin idé och möjliggör för alla som vill dela med sig av sin kunskap inom ämnen som driver internet framåt.

Bland Goto 10:s evenemang hittar du allt från workshops som riktar sig till dig som vill utveckla dina tekniska kunskaper, föreläsningar och webbinarier om hur du kan komma igång med en idé, till panelsamtal för dig som vill fördjupa dina kunskaper i internetrelaterade samhällsfrågor. Du kan även testa på våra 3D-skrivare eller spela in din egen podd. I evenemangskalendern hittar du alla kommande evenemang.

Vi hjälper till med logistik, teknisk assistans och tillhandahåller värdar när du arrangerar evenemang på Goto 10, både fysiska och digitala. Det är helt kostnadsfritt att arrangera under förutsättningen att ditt evenemang är kostnadsfritt och öppet för alla. Vill du ha hjälp med onlineevent använder vi Zoom. Allt detta erbjuder vi för att främja utvecklingen av internet och internetanvändningen i Sverige. Boka lokal för ditt evenemang här!

Du kan när som helst under ordinarie öppettider komma till Goto 10 för att sätta dig och arbeta, nätverka, eller annat. I café SWAJ hittar du gott kaffe, fika och lunch, men det finns även mikrovågsugnar för dig som vill ta med dig egen lunchlåda.

På plan 2 hittar du Goto 10 coworking space. Goto 10 coworking space subventioneras av Internetstiftelsen för att främja internetrelaterade projekt i ett tidigt skede. Som Goto 10 coworker får du tillgång till utrymmet och dess tjänster till ett förmånligt pris 24 timmar om dygnet för att vi vill sänka barriärerna och öka möjligheterna för projekt att komma igång. Därför kan du hyra plats på Goto 10 i upp till två år. Läs mer om hur du ansöker här.

 

Vi ses på Goto 10!

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.