Goto 10 i Malmö

Efter en framgångsrik satsning med mötesplatsen Goto 10 i Stockholm öppnar Internetstiftelsen till hösten sitt andra Goto 10. Platsen är given: Slagthuset, Nyhamnen i Malmö!

Malmö sjuder av aktivitet och rankas högt på index som mäter vilket stöd nystartade teknikföretag får. Tillsammans med närheten till flera stora universitet och kontinenten utgör Malmö en perfekt plats för de tjänster som Goto 10 erbjuder.

Senare i år erbjuds kreativa, kunskapssökande och nätverkande malmöbor en öppen, kostnadsfri och inkluderande mötesplats. Det kommer att finnas en arbetslounge med olika sittytor och wifi. Det kommer också att finnas mötes- och telefonrum samt utrymme i lokalen för att hålla egna evenemang. Vill du podda? Även det blir möjligt hos Goto 10. Att vistas och utnyttja lokalerna är kostnadsfritt, allt som krävs är att du registrerar dig som medlem.

Genom Goto 10 vill Internetstiftelsen erbjuda en mötesplats med nätverk och kunskap som bidrar till att fler idéer prövas och fler människor tar nästa steg.

Under våren pågår arbetet med att bygga upp och anpassa Goto 10 i Malmö, och dörrarna öppnas för besökare i höst.

Vill du hålla evenemang på Goto 10 i Malmö? Mejla oss på: info@goto10.se

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev så får du den senaste informationen först av alla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.