Fyra tips för att nå ut med ditt evenemang!

För att fylla alla platser krävs tydlig och relevant marknadsföring. Här kommer några enkla tips på vad du kan göra för att sprida ditt evenemang i sociala medier!

1. Välj rätt kanaler

Det finns många kanaler och det gäller att välja de som passar er målgrupp bäst. Om ni vill nå ut till en bred målgrupp är Facebook, Twitter och Linkedin bra val. Även Instagram! Om ni ska anordna en meetup kan det även vara en god idé att lägga upp eventet på meetup.com.

2. Skapa ett event på Facebook, gör oss till medvärd

Här lägger ni ut all relevant information. Var tydliga och lägg in länken till evenemangets bokningssida, både i evenemangsbeskrivningen och som länk under ”köp biljetter” – ni vill ju att folk ska signa upp sig!

Glöm inte att lägga in Goto 10 som medvärdar så uppmärksammas de även på vår sida. Dela evenemanget i relevanta grupper på Facebook och Linkedin och se till att göra det lätt att ta sig till evenemanget och bokningssidan.

3. Glöm inte att nämna Goto 10 och använda taggar

Om du nämner oss, @goto10se i all marknadsföring, så ser våra följare också din post!  Du hittar oss här:
Facebook: https://www.facebook.com/goto10se/
Instagram: @goto10se
Linkedin: @Internetstiftelsen
Twitter: @goto10se

På Instagram och Twitter hjälper det mycket om ni hittar välanvända taggar som berör ämnet ert evenemang berör. Detta gör att folk som inte följer er kan hitta evenemanget lättare.

4. Påminn och nämn era talare

Har ni bjudit in talare vill de ju också att många kommer. Be dem berätta om evenemanget i sina kanaler där deras följare finns. Se också till att tagga de som ska tala när ni berättar om evenemanget. Spridningen av posten blir större då.

 

LYCKA TILL!

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.