.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Workshop: Skapa musik med Teenage Engineering och SKAP

26 okt 2017, 18:00–19:00 | Arrangör: SKAP , Teenage Engineering

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Musik = programmering? SKAP och Teenage Engineering bjuder in till gratis mini-workshop på Goto 10! Lär dig göra musik med Teenage Engineerings digitala Pocket Operator-syntheziser.

Teenage Engineering demar produkterna och hur de fungerar, och sedan är det dags att börja jobba. Under en intensiv halvtimme bygger du och de andra deltagarna musik tillsammans. När du lämnar Goto 10 får du med dig en egen Pocket Operator, som SKAP bjuder på.

Teenage Engineering grundades 2005 och är kända för sina synthesizers. Teenage Engineering lägger stort fokus på utbildning och inspiration och arrangerar ofta spelningar, workshops och utbildningar för såväl nybörjare som erfarna musikskapare.

SKAP jobbar för svenska musikskapares rättigheter och möjligheter att leva på musiken. Att inspirera och hjälpa sina medlemmar att utvecklas är en lika viktig del av SKAPs verksamhet som det politiska påverkansarbetet.

Tid: 26 okt kl 18.00
Plats: Goto 10, Hammarby Kaj 10
Pris: Gratis (och du får en Pocket Operator!)
Arrangör: SKAP och Teenage Engineering

Om du inte kan vara på plats så kommer vi även att livestreama evenemanget här på Goto 10 YouTube-kanal!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm