.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

Workshop: Sharing Cities Stockholm - Elcykelpooler i Hammarby Sjöstad (ElectriCITY)

21 nov 2017, 18:00–20:00 | Arrangör: ElectriCITY

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Har du deltagit i ElectriCITYs tidigare elcykelprojekt i Hammarby Sjöstad? Då vill vi höra från dig - så att nästa cykeldelningsprojekt blir ännu bättre! Dela med dig av dina erfarenheter på Goto 10 inför lanseringen av en cykelpool för transportcyklar med elassistans.

Att dela på resurser är egentligen inget nytt! Digitaliseringen av samhället och nya tekniska lösningar för att koppla ihop människor och resurser gör det numera möjligt att dela med sig på nya sätt. Det finns idag appar, blåtandslås, digitala bikepool-verktyg och GPS-trackers som gör det enkelt, säkert och överskådligt att dela cykel med sina grannar.

Inom ramen för Sharing Cities Stockholm, ett Vinnova-finansierat forskningsprojekt som ElectriCITY deltar i, kommer vi att undersöka hur att bland annat dela en transportcykel med våra grannar i bostadsrättsföreningen påverkar vår energi- och resursanvändning och upplevelsen av social gemenskap och tillhörighet.

Kom och träffa oss och berätta om dina erfarenheter av att cykla med elcykel, och vad just du skulle tycka om att ha tillgång till en transportcykel med elassistans i din BRF!

Vi bjuder på fika.

/Maria

 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm